Je Moet Niks®

Ik ben jouw stok achter de deur richting een meer gezonde en duurzame leefstijl!
Leefstijlcoaching

Wat is Je Moet Niks®

Je Moet Niks ® is ontwikkeld door Dr. Heidi Stiegelis. Het is een leefstijlcursus dat is gebaseerd op het gezondheid-waardenmodel, een methode dat gericht is op 4 pijlers: aandacht, acceptatie, richting en eigenwaarde. Je herkent het vast wel! Je MOET van jezelf meer gaan sporten, gezonder eten en zoveel kilo afvallen. Maar bij elke verandering in je leefstijl ontstaat er weerstand. Hoe groter de stappen die je zet naar verandering in je gedrag hoe groter de weerstand en hoe moeilijker het wordt om de goede voornemens vol te houden.
Dit is heel normaal en deze leefstijlcursus gaat je trainen in het omgaan met deze weerstand. Je gaat werken aan mentale fitheid door het vergroten van zelfwaardering, zelfzorg en zelfsturing. Dit ga je doen door het trainen van de 6 levensvaardigheden waarmee jij een basis gaat leggen voor een gezond en waardevol leven.

Voor wie is Je Moet Niks®

De leefstijlcursus is voor wie:
Nu niet lekker in zijn of haar vel zit
Nu niet tevreden is over huidige leefstijl
Bewuster keuzes wil gaan maken
Minder op de automatische piloot wil leven
Meer voor zichzelf wil kiezen
Sterker in het leven wil staan
Van MOETEN naar MOGEN wil gaan

Hoe ziet de training Je Moet Niks® eruit:

5 trainingssessies
Je kan direct starten met behulp van het boek “Je Moet Niks” en de onlinecursus die je op eigen tempo kan volgen. Tijdens de onlinecursus kun je al een afspraak met mij inplannen voor de eerste individuele trainingssessie. In totaal zijn er 5 trainingssessies, deze kunnen fysiek plaatsvinden of online via Teams. Tijdens de training kun je gebruik maken van de online community waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.
CRKBO erkende leefstijlcursus:
Deze cursus is erkend door het CRKBO. Dat betekent dat jouw werkgever deze cursus voor jou kan bekostigen vanuit het opleidingsbudget. Door de CRKBO-registratie is de cursus vrijgesteld van BTW.
Investering van Je Moet Niks ®
Je betaalt €674 (vrijgesteld van BTW) voor de online video cursus en de 5 individuele trainingssessies. Wil je gebruik maken van de optie om ook het boek "Je moet niks ”aan te schaffen, dan kun je dit doen via onderstaande link. Heb je je aangemeld via onderstaande link, dan kun je meteen starten met de training.
Wil je nog meer informatie over Je Moet Niks®?
Meer informatie

Wil jij je aanmelden voor de Je Moet Niks-cursus?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram