Over mij

Lisette Lievense

Ik ben Lisette Lievense en woon in Ouderkerk aan de Amstel samen met Bas en onze twee dochters Eva en Lize. Ik ben leefstijlcoach, verpleegkundige en eigenaar van Lievense Leefstijlcoaching.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om een frisse neus te halen tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Sporten is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken en mijn conditie op peil te houden. Ik doe circuit en bootcamp trainingen in groepsverband.

Daarnaast lees ik graag een boek, kijk ik graag een serie op Netflix of sta ik in de keuken om nieuwe bakrecepten uit te proberen met mijn dochters.

Ik word blij van het strand en het ruisen van de zee. Dit doe ik dan het liefste in Zeeland waar ik ben geboren en ben opgegroeid. Wanneer ik mijn familie in Zeeland bezoek ga ik
altijd even naar het strand, wat voor weer het ook is!

Waarom leefstijlcoach

Ik werk ruim 15 jaar in de gezondheidszorg als intensive care verpleegkundige in het VUMC te Amsterdam. Naast mijn werk als IC-verpleegkundige ben ik ook actief als Peer Supporter. Ik vang dan collega's binnen het ziekenhuis op na ingrijpende gebeurtenissen.

In mijn werk als verpleegkundige word ik dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van leefstijlgerelateerde gezondheidsproblemen. De categorie patiënten die op de intensive care terecht kwamen tijdens de corona pandemie waren veelal mensen met overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes.
Dat was voor mij de trigger om mij meer te gaan richten op de preventie in de zorg en ben ik de opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid gaan volgen. Ik weet uit ervaring dat een gezondere leefstijl ervoor zorgt dat je leven meer in balans is met meer energie en meer zelfvertrouwen.

Sinds juni 2022 ben ik gecertificeerd leefstijlcoach en heb ik Lievense Leefstijlcoaching opgericht. Ik wil mijn kennis, ervaring, passie, empathie, positiviteit en wilskracht gaan inzetten om anderen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Dat jij weer de regie neemt en houdt over jouw leefstijl - op een manier die bij jou past zodat
jij in je kracht komt te staan!
Neem contact mij op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram